11 Şubat 2016 Perşembe

Şubat ayı

Yüzyıllık Yalnızlık
Yüzyıllık Yalnızlık
Bugün Demirmin piyano dersi vardı. Onu beklerken kitabımı okumaya çalıştım. Bugünlerde odaklanamıyorum. Eve geldim uyumaya çalıştım :) Onu da beceremedim. Uykusuz hissediyorum ama uyuyamıyorum. Göbeğim de maşallah michelin lastiğine doğru yol almış.Kahrolsun Haşimato .


Kitabım da bu. Sabahtan beri yazarın adını yanlış telaffuz ediyorum. Andy Garcia :D Yok kafa kalmamış bende. . Kesin beynimin fosforu kalmamış.

Odaklanırsam inşallah okuyup bitirip yorum gireceğim. 

Kilolar için de planım var.  Sürekli şişiyorum. Kısaca annemin deyimiyle "bobukluyorum" Ahahha ah anne yaa ne biçim kelime bu :)

Kilo planımı yarın oluşturup yazayım. Hedef felan koyayım. Şimdi gidip yatayım. 

10 yorum:

  1. Ah o hedefler; ben de yakında fazla kilo atmaya başlıyorum. Destek gerek. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahçe perim ,
      :D çok haklısın. Ben şimdi bir deftere bütün gün ne yiyorum yazıyorum. Geri dönüp baktığımda da tek gördüğüm şey ben "yemek" için yaratılmışım :D Şimdi başladım biraz daha dikkat etmeye, ve de hareket etmeye :)

      Sil
  2. merabaaaa insan yüzyıl yalnız mı kalır mıymış olmaz öyle şey yaaa :) bobuklamak nerden geliyomuş sorsana yaaa :) bi deeee aramıza hoşgeldin kiii. gizli yetenekte gördüm geldim bi de ama son yazıma bir baksanaaaaa süpriiiis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deeptone
      merhabalaaar :) olmasin di mi ;)
      annemin terminolojisi ucsuz bucaksiz. yuzu gozu sisen birini gorunce bunu diyor :D hosbuldum cok mutlu oldum hosgeldine gelmene. daha supris mi var ustune bir de. geliyorum hemen teşekkürler

      Sil
  3. Bloguma yaptığınız ziyaret için teşekkürler. Yüzyıllık yalnızlık kitabından uzun bir süre korktum. Bu sene okumaya karar verdim ve ne kadar çok yanıldığımı anladım :) Ben kitabı oldukça sevdim. Ya siz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin rica ederim , ben de teşekkür ederim geldiğin için. Ben de kitabı sevdim ancak tuhaf ta buldum :) bir de sürekli buendiaları karıştırdığım için kafam yoruldu ne kadar ilginçti, kızın gökyüzüne uçması özellikle orada koptum :)
      görüşmek dileğiyle sevgiler

      Sil
  4. Bu ara bol bol yapılacakla listesi hazırlayıp, o listeden 1 ya da en fazla 2 şeyin üzerini çizebiliyorum. Olsun, o da birşey değil mi? (blogge burada kendini kandırmaya çalışmaktadır...)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sihirli mavi
      ahaha :) boşver beyaz yalanlar olsun azcık hayatımızda di mi ama :)

      Sil
  5. Beni çok etkileyen bir kitaptır Yüzyıllık Yalnızlık;)

    YanıtlaSil