17 Şubat 2016 Çarşamba

Mini Kitap -Simyaci


Ilk defa bir mini kitap goruyorum. Yine piyano dersindeyiz ve ben yanimda Andy Garcia :) nin kitabiyla geldim. Ama bekleme salonunda bu muthis versiyonu gorunce hemen kayit altina almaliyim dedim.

Simyaciyi yillar once buyuk begeniyle okumus uzun sure etkisi altinda kalmistim. Can Yayinlari bu sefer bu muhtesem eseri mini kitap olarak piyasaya sürmüş. Belki uzun zaman once sürdü piyasaya ancak ben ilk defa goruyorum.

Bu mini kitabin sayfalari asagidan yukari aciliyor . Bu da okunmasini kolaylastirmis zannimca..
Cok sevimli ve kullanisli.

11 yorum:

  1. Merhabaa iadeyi ziyarete geldimm bu mini boy kitap cok sevimli gorunuyo ama sanırım okumak icin insani biraz yorar gibi ben kocaman kitaplari daha cok seviyorum sanirim, blogunuzu takibe aliyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyajla ilgili,
      canım hoşgeldin. ne güzel sabah kahvelerimizi içmiş gibi olduk karşılıklı. çok teşekkür ederim iadei ziyaret için.
      bu tarz boylar özellikle gün içinde çok yolculuk edenler için çok kullanışlı. mobil insanlara ama tabi evde keyif yaparken standart boylar tercihimiz ;)
      sevgiler canım

      Sil
  2. Sabah 4 takipcin varken 16 olmussun hizla buyuyosun nazar degmesin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyajla ilgili
      evet canım yaa nasıl oldu valla çok iyi oldu tü tü tü diyelim. deeptone da duyurmuş onun da faydası oldu :) çok teşekkürler ;)

      Sil
  3. Ben de ilk kez gördüm sayende çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dreamella
      evet ben de cok begendim teşekkürler cnm

      Sil
  4. Simyacı, yıllar önce okuduğum bir kitap benimde. Bir solukta bitirmiştim. Yıllar sonra kızıma ödev olarak vetildiğinde tekrar okudum. Harika bir kitap bence herkes okumalı :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Simyacı, yıllar önce okuduğum bir kitap benimde. Bir solukta bitirmiştim. Yıllar sonra kızıma ödev olarak vetildiğinde tekrar okudum. Harika bir kitap bence herkes okumalı :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehracım bu yazıyı şimdi görüyorum. Ben niye görememişim ki yorumunu. Çok üzüldüm şimdi ya. Ödev olarak verilmişse öğretmen süpermiş. sevgiler canıım ;)

      Sil
  6. Okuması biraz zahmetli olur gibi geldi bana canım yaa.
    Ama Simyacı ne güzel bir kitaptır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sihirli mavi,
      ben inceledim kolay akışı var. sayfalar rahat açılıyor özellikle mobil insanlar için çok iyi, otobüste metroda vs.. rahat olur. evet ya ne güzel kitaptı;)

      Sil