28 Şubat 2019 Perşembe

Helloo:D



Biraz da bu sekilde takilayim dedim arkadaslar . 1 yildan uzun suredir sıkıntılı sürecler yasiyoruz. :( Paylasmak istemiyorum detaylarimi. Burada önceden daha pozitif daha neseli paylasimlarim oluyordu . Burasi bu sekilde kalsin istiyorum. Yeni olusumumdan youtube'a aktardiklarimi buraya koyabilirim.
Sil baştan birseyler yapayim istedim.


ilhamyildizi adiyla bir kanal olusturduk. Instagramda da bu sekilde kayitliyiz @ilhamyildizi olarak.

Şu anda disarida calismiyorum. Minik homeofis bir isim var onu takip ediyorum zamanimi almiyor cok fazla. O yuzden de bu tarz youtube vs biraz mesgul olabilirim, dinamik bir surec yakalayabilirim diye dusundum.

Youtube kanalimizda sevgili blogger arkadaslarimla da bulusmak isterim sizleri tanitabilirim roportajlar yapabilirim kabul ederseniz. Ne biliyim işte hepimize iyi gelir belki 😄

Önerilerinizi katilimlarinizi beklerim .

Kucak dolusu sevgiler💕




6 yorum:

  1. Leyla'nın Evi çok severek okuduğum bir romandı. Eşimin beni tavlamak için hediye olarak aldığı bir kitap olması bakımından da ayrıca ailecek özel bir yere sahip bizde :))) Tiyatrosu hakkında bir iki eleştiri okumuştum olumsuz olarak. ona rağmen zorlu'daki gösterimi için bilet almıştım ama olumsuz hava şartları yüzünden oyun iptal edilmişti. sonra da bir daha fırsat bulamadım ama yine izlemek isterim. Deneyimini paylaştığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekcim vay be ne güzel bir tavlama sanatı bu :)
      Umarım izlersin eşinle , sizin için epey anlamlı olur :)
      Teşekkür ederim izleyip yorum bıraktığın için.
      Mutlu günlerin olsun :*

      Sil
  2. Aa Deryacim ben kacirmisim bu yazilari. Hemen bakayim hemen. Yapariz tabii canim ne istersen ben her isbirligine hazirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryaaaa 💕💕💕 cok tesekkurler canim

      Sil
  3. oleeeey hoşgeldiin kiiiii hoppidi hoppidiii :)

    YanıtlaSil