23 Mart 2016 Çarşamba

Haftanın Blogu ve Benden bir Hoşgeldiniz Karşılaması



Nasıl mutluyum. Çok tatlı arkadaşımız Dağınık Anne beni haftanın blogu seçmiş. Bu bendeniz çatlak anneye müthiş bir hediye oldu:) Ne güzel arkadaşlarım oldu sayesinde. Bisürü misafirim geldi birden.
Ah nasıl mutluyum. !!! Hepinizin bir önceki postumda bıraktığınız yorumlarınıza tek tek cevap vereceğim arkadaşlarım ve sizleri takip edeceğim. Şimdi kısıtlı bir sürede işyerinde hızlıca Hoşgeldin postumu hazırlamaya çalışıyorum ;)

Öncelikle Dağınık Anne ye kocaman teşekkür ediyorum öyle tatlı pozitif tanıtmış ki beni birden kendimi çok sevdim ahahah :D Güzel görmüş ,hissetmiş ; kendi güzelliğinden dolayı. ;)

Tüm arkadaşlarım  hepiniz bloguma HOŞGELDİNİZ. Keyifli mutlu değerli paylaşımlarda buluşalım hep birlikte inşallah.

Ben biraz yavaş gidiyorum postlarda. Çalışıyorum, oğlum var 7 yaşında, ödevleri oluyor hergün ,erken uyumayı da sevmiyor. Zar zor yatağa atıyoruz ve yanında kıvrılıp ben de sızıp kalıyorum. O yüzden blogumda post hazırlama sürecim yavaş oluyor arkadaşlarım. bazen yorumlamalarımda da kafam karışıyor beni mazur görün şimdilik. Alışacağım inşallah.


Ben de hazır gelmişken "Haftanın Blogu" paylaşayım sizlerle. Aslında birkaç tane mi paylaşsam hı ? :) Henüz daha yeniyim, belki çoğunuz tanıyorsunuzdur  ama olsun ben de paylaşcam iştee :D

1. Bahçeperim Blogu TIK TIK    : Safiye arkadaşımızın geniş bir aktar bilgisi var. Sağlıklı bitkiler, yemeklerin yanında müze seyahat yazıları da olan bir yaşam blogu. Çok keyifli okunuyor yazıları ve bilgi de veriyor. Ayrıca Star Gazetesi pazar ekinde gezi yazıları yayınlanıyor.

2. İstanbul Hanımfendisi TIK TIK  : Çok tatlı ve çok komik yaaa  yorumları:) Bu aralar pek sık yazmıyor. Tarifler, alışveriş kozmetik vs.. müthiş paylaşımları var.

3. Kurabiyecimiss TIK TIK : Ne olacak bu Zehranın hali ya :) Be hey Google ne istedin arkadaşımızdan da askıya alıyosun blogunu. Az kaldı açılacak. Ne güzel tarifleri var bence Google un canı çekti sabote etti:) Ama yazığım yine heryerden yetişmeye çalışıyor bizlere bloglarımıza geliyor hep. Bir an evvel sorunu hallolsun kutlama yapalım ;)

4. Kısanın Güncesi TIK TIK  İlknur da çok tatlı bir arkadaşımız. 23 yaşında ama aklı çok çok başında, sorguluyor sürekli. Biraz kırgınlığı ve kızgınlığı var. kendini keşfederken inanıyorum ki tüm bu kırgınlıklarının üzerine bir set çekecek. Yazı dili çok güzel edebi geliyor bana.

Görüşmek üzere arkadaşlarım sevgiler.

84 yorum:

  1. Yaa ne güzel karşılama yazısı olmuş yeni gelenler hoş gelmişler :)

    YanıtlaSil
  2. Hehhehhehe harikasınız, kahvenizi içmeye geldim. ;)))) sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cafe Tigris,
      Hoşgeldin canım nasıl olsun kahveler :)

      Sil
  3. Hoş bulduk :) daha önceden de hoş bulmuştuk, seçilmenizde ayrıca bir güzel olmuş. Post yayınlama sorunu bende de var, ama mutlaka blogları okumaya çalışıyorum, bizi sevenler az ve öz yazılarımızla da severler umarım :) tebrik ediyorum tekrar, seçtiğiniz bloglardan sonuncusu benim için yeni onu da ekledim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam Mutlu
      Teşekkür ederim. Evet ben de okumaya çalışıyorum hep.

      Sil
  4. :) Dağınık ve Çatlak anne ikilemesi güzel olmuş:)
    Ben anne olsam kesin Kırık Anne olurdum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shemellon
      Hadi o günleri de görelim kırık anneee:)

      Sil
  5. İşte gel de bu enerjiye karşı kayıtsız kal :D
    Ne güzel bir yazı olmuş bu Kırmızılım :) Vakitsizliği en iyi vakitsizler anlar :) Ve ben arkadaşlarımı talim ettim her dakika "özür, özür, gerçekten özür, kusura bakma"lar havada uçuştuğundan alıştılar bana sanırım :D Hepsi o kadar tatlı ki... Hiç anlayış göstermeyene rastlamadım! İyi ki varlar, sen de iyi ki varsın :) Az bile yazdım!
    HEP HOŞBULDUM BURADA :)
    Sevgiler, öpücükler, kahkahalar... ;)

    Not: Yorumlarını otomatik yayımlasana :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınıkcım canım
      Çok şükür burada herkes anlayışlı sevecen evet. Ahhaha benden de sana bisürü bisürü kalpler sevgiler kucaklaşmalar :) çok teşekkür ederim canım
      not: otomatk yayınlıyorum da arada atlamam inşallah yorumları

      Sil
    2. Kırmızılım! Sabah 83'tü 86 olmuşsun bile maşallah :) Güncem de seçmiş ha ;) şans diyeceğim ama seni tanıyan seçmek istiyor zaten ;D

      Sil
  6. çok iyi seçimler hepsi çook cici arkadaşlar

    YanıtlaSil
  7. Çatlak olanları çok severim ben. Bizimlesun;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nilgüncüm hepimiz çatlağız desene :D

      Sil
    2. Hehe aynen öyle. Yalnız değilsin;)

      Sil
  8. Cok güzel düsünülmüs cok sicacik bir yazi olmus, cok memnun oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyen Bayan
      sıcacık yorum olmuş bu da :)

      Sil
  9. Hoşbuldum :) Ne kadar güzel bir karşılama yazısı olmuş, çok zarifsiniz :)

    YanıtlaSil
  10. Bak şimdi nasıl heyecan yaptım yine :)) ♥♥ bu hoşgeldin sayfasına gelmeden çikolatalı olana uğradım dı :) herkese cevap verip beni atlayınca üzüldüm dü :( hatta içimden google dan sonra sende mi hemşerim demir kadın dedim di :) hatta dağınık anneme beni konfetilerle havai fişeklerle karşılayın 31 Martta geliyom dedim di :) ki beni nasıl mutlu ettin, nasıl utandırdın anlatamam felady im çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum gerçekten. Beni yalnız bırakmayın zaten bloğumun boynu bükük sınıf sınıf :'( (şey burnumu çekiyorum burada lütfen yanlış anlaşılmasın :) ). Sonuna kadar hakediyorsun haftanın bloğu olmayı. Hatta bence haftaların bloğu. Neden haftaların, şöyle ki bunca işinin arasında yinede bizlere yetişmeye çalışıp bizleri hiç yorumsuz bırakmadığın gibi eğlendiriyorsun da özellikle de yazılarınla beraber paylaştığın o nefiss müziklere bayılıyorum. Bu arada lütfen ama lütfen bizi o harika videolarından mahrum etme :)). Yavvv duramıyorum bir türlü yazdıkça kelimeler arkadan sıkıştırıyorlar beni de benide al diye :)) . Neyse sen okumayı bırakmadan ben gideyim azıcık başka arkadaşlara da yorum yapayım. :)) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra
      Ah canım hemşerim kıyamam ben sana ya. Hiç atlar mıyım. Sadece beynim dönüyor geç cevap oluyor bazen balık gibi hafızam gidiyor. ama sen hep aklımdasın. ve senin bloguna ben de taktım kafayı :) ben bisürü sayfana gittim dün hepsine tek tek baktım yorum yaptım hiç seni yalnız bırakır mıyız tatlı arkadaşımız. Hazır İzmirliyiz bak Bahçeperim Safiye de İzmirli ve uzun yıllardır blog tutuyor, diğer izmirli bloggerlar felan bir gün buluşsak ya süper olur :) Safiyecim bizi kaynaştırsın diğer arkadaşlarla ^.^
      sevgiler canım

      Sil
    2. Olur olur kaynaşalım tabii. Azıcık kaynaşalım azıcık kaynatalım :)) valla çok iyi olur. Biliyorum gelmişsin bloğuma bir yığın güzel yorumlar bırakmışsın. Ama sadece ıspanaklı börekte ki yorumun görünüyor kutuda. Zaten google da bu böreği bir kıskandı bir kıskandı bunca ceza bunun yüzünden zaten :)) Diğerleri bildirimde saklı kalmış :( yarım yarım okunuyor. Bekliycez artık yorum kutusuna düşünce hepsini tek tek cevaplıycam söz veriyorum :))

      Sil
    3. Olur olur kaynaşalım tabii. Azıcık kaynaşalım azıcık kaynatalım :)) valla çok iyi olur. Biliyorum gelmişsin bloğuma bir yığın güzel yorumlar bırakmışsın. Ama sadece ıspanaklı börekte ki yorumun görünüyor kutuda. Zaten google da bu böreği bir kıskandı bir kıskandı bunca ceza bunun yüzünden zaten :)) Diğerleri bildirimde saklı kalmış :( yarım yarım okunuyor. Bekliycez artık yorum kutusuna düşünce hepsini tek tek cevaplıycam söz veriyorum :))

      Sil
    4. ZEHRA her yerden sana yazıyorum nerdesin yahuuu :D

      Sil
  11. Hoş bulduk :) Ve hemen gelir gelmez besmele çekip, senin tanıttığın ama bizim tanımadığımız arkadaşları takibe aldık :)
    Bu arada boşta gelmedik... Kocaman bir sevgi ile geldik. Ve bundan sonrada sık sık geleceğiz inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tokideki ses
      ay canım en güzel hediyeyle sevgiyle gelmişsin daha ne diyim. iyi ki geldin , ben de geldim. gelip gideriz artık :)

      Sil
  12. Teşekkür ederim. :) Aynı zamanda sağlık görevlisiyim. Unutulmasın.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahçeperim
      Safiyecim en bi sağlıkçımızsın sen ;)

      Sil
  13. Kısanın Güncesi'ne de göz atmaya başladım. Fena değil. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zaman Gezgini! :)

      Sil
    2. Bahçperim, Kısanıngüncesi
      Oh hadi bakalım tanışalım kaynaşalım :)

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Hoşbuldum. :) Demir abla çok seviyorum ki ben seni! Beni gerçekten iyi anlayan insanlar olduğuna sayende bir kez daha şahit oldum. İyi ki de açmışım blog. Kendimi keşif sürecim çok keyifli ilerliyor senin ve diğer tüm blogger arkadaşlarım sayesinde. :) Sana ve diğer blogger arkadaşlarıma, kısaca herkese içtenlikle çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısanıngüncesi
      İlknurcuuum ben de seni çok seviyorum ki ;) Evet bu keşif sadece kendini değil aslında senin gibi duyarlı insanların hala var olduğunu gösterecek sana :) ben teşekkür ederim tatlım ^.^

      Sil
  16. Samimi içten kadın merhabalar:) iyiki bir bloğun var...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümmücüm çok teşekkürler sevgiler canım

      Sil
  17. Canım iki arada bir derede bol enerjili bir karşılama olmuş yeni arkadaşlara ...
    Sayende Zehra hanım hariç yeni sayfalar eklemiş oldum ..
    Emeğine sağlık
    Kolaylıklar diliyorum ve sevgilerimi yolluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didemcim
      Ben de sana sevgilerimi yolluyorum çok teşekkürler güzelim

      Sil
  18. bütün şekerler toplanmış bu yazıda ve yorumlarda :)

    YanıtlaSil
  19. güzel bir karşılama yazısı ve hızlıca haftanın blogları harika olmuş :)

    YanıtlaSil
  20. tebrik edrim.bence de iyi seçim olmuş.

    YanıtlaSil
  21. tebrik edrim.bence de iyi seçim olmuş.

    YanıtlaSil
  22. AAA ÇOK HOŞ CİCİŞ BİR BLOG KOLAY GELSİN... ÖPÜYORUM UYUMAYAN GÖZLERDEN PAŞANIN...SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutluluklar Sokağı
      Çok teşekkürler senin blog ta öyle ;) sevgiler ..

      Sil
  23. Ya tüh Demir Hanımcığım, tanıtımda yazılacak kadar açtım mı arayı yayın hazırlamakta :(
    Hazırda bekleyen bir sürü yayınım var aslında. Ama son dönemde yaşanan olaylardan sonra elim yayın paylaşmaya gidemedi. Sanırım ben üzüldüğümde, içime kapanıp, sessizleşip, pasifleşenlerdenim.
    Neyse, afedersin bu konuları tekrar hatırlatmak hoş olmadı. Söz, hızlı bir dönüş yapacağım hemen :)
    Teşekkür ederim, yayınında beni de paylaştığın için, çok sevindim.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul Hanfendiciğim evet hızlı dönüş yapmanı bekliyoruz. Yaşananların olumsuzluğunu üzerimizden atmak umutlanmak için paylaşalım di mi;)
      ben teşekkür ederim sevgiler canım

      Sil
  24. Ne kadar samimi ve pozitifsin :) diğer blogcu arkadaşlarımda hepsi müthişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renklii Mutfak
      Sinemcim sen de öylesin teşekkürler ;)

      Sil
  25. Ne güzel bir enerji böyle :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat
      Çok teşekkür ederim enerjiler karşılıklı;)

      Sil
  26. merhabalaarr,harika bir yazı olmuş enerjime enerji kattınız. seveniniz çok bu arada yorumları aşamadım bir türlü. blogunuzu izlemeye aldım sık sık gelecem bende beklerimç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anadoludan lezzetler
      çok teşekkür ederim canım, burada herkes çok sevgi dolu birbirini seviyor , ben de gelicem ;)

      Sil
  27. Vallahi bir dahi daha.. Ben geldim diyecektim çoktan hoş geldin yazısı yazılmış :)

    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  28. Haha çok eğlenceli ne kadar içten bir yazı olmuş yüreğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  29. Derya abla, senin yazılarını severek okuyorum.
    Çok güzel yazıyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökhancım çok teşekkür ederim. sen de çok güzel yazıyorsun

      Sil
  30. Söyleyemeyi unuttum az önce
    Başarılarının devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  31. Merhaba dagınık anne sayesinde bloğunuzu keşfettim ve takipteyim. Sizi de bloģuma beklerim blogannem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  32. Yaaa ben bunu kaçırmışım kii. Geç olsum güç olmasın di mi ama....ay demir kadın ya ol seviliyosun. Seni sevmeyen ölsün atol ol. Ölmesin de sevsin ama di mi....kiss you:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anne güncesi,
      önemli olan keçileri kaçırmayalım :) biz çoluklu çocuklu kadınlarız:) kaçırırız bazı şeyleri hiç lafı mı olur şekercim ;)
      ölmesin tabi ahaha :D canım çok öptüm ;) kocaman teşekkürler

      Sil
  33. eheh ne kadar güzel paylaşım olmuş böyleee :)

    YanıtlaSil
  34. Merhabaa geçte olsa iade-i ziyarete geldim ^-^ Bu aralar bloğumla ilgilenemiyordum ancak gördüm yazınızı, bloğunuzu çok sevdim ve takibe aldım ^-^

    YanıtlaSil
  35. Pek bi coşuk gördüm seni FeLady! Sende zamansızlıktan yakınan çalışan annelerimizdensin ki, ama maşallah size iyisiniz ki! Aktifsiniz helal!!!

    dizmişsin incilerini :)) Bahçe perim'i bilmiyorum sadece hemen gideyim...

    yetişemez oldum hayata, bloğa, blog dünyasına, şu haftayı atlatırsam, her bloğu talan edesim var!!!! ne hallerdeyim Ya Rabbimmm!!!! :)))

    YanıtlaSil
  36. Aaa ben burayı atlamışım hoşbuldum hoşbuldum ben bulalı baya olmuştu zaten ama seninle muhabbet çok güzel samimi ve sıcacık. Tebrik ederim bende yoğundum geçen haftalardan hiç uğrayamadım siz blogcanlara :)

    YanıtlaSil
  37. Korkutucu isimli kızıl demir kadın tebrikler ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. syrakusa ismim çok yanıltıcı de mii :D

      Sil
    2. korkarım ki korkuyorum... :)) tir tir tirrrr....
      kaldı ki hayatta demirden korkmam ama hem kızıl hem demir ortaya çıktı demirkadın.. ufaktan kaçıyorum ben yok sen kalkma ben pencereden atlıycam.. sade sıya bulgur çorbalı hayatımda pencereden atlamak ta var mış be heyyyyy !!! (atlar)

      Sil
    3. syrakusa e be leylek dede e be dedecim :D
      ahahha atlamasaydın yaa , kırık çıkık yok di mi :D

      Sil
  38. Merve'nin evinden
    Sanatin Sakli Sirlari
    Korefenomeni
    Cocuklu Hayat

    Çok teşekkürler arkadaşlar, tek tek cevp yazmıştım halbuki bu yorumlarınıza cep telefonumdan ama herhalde sorun olmuş çıkmamış. Kusura kalmayın geç olmuş oldu yorumlarınıza cevabım.
    Sevgilerr

    YanıtlaSil